Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zájem občanů o Linku důvěry stoupá
Zájem občanů o Linku důvěry stoupá PDF Tisk Email
Čtvrtek, 24 Listopad 2011 00:00

Linka důvěry STŘED ve svém pátém roce fungování zaznamenává prudký nárůst zájmu uživatelů. Již v průběhu září dosáhla Linka důvěry STŘED stejného počtu kontaktů jako v předchozím roce a i v posledních měsících tohoto roku počet občanů využívajících jejích služeb stále strmě narůstá.


Linka důvěry STŘED je určena především lidem z Vysočiny, kteří se ocitli v obtížné životní situaci a neumí si s ní sami poradit. Od května 2007 ji provozuje třebíčské občanské sdružení STŘED. Jde o jedinou službu tohoto typu v našem kraji. K nejčastěji řešeným tématům patří partnerské a rodinné vztahy, osobní a existenciální problémy, osamělost, domácí násilí a v poslední době také nezaměstnanost, zadluženost či finanční potíže.

 

 

Vzhledem ke vzrůstajícímu zájmu občanů o kontakt s Linkou důvěry STŘED je pro nás velmi důležitým ukazatelem také jejich spokojenost. Na webových stránkách sdružení se proto v nové anketě ptáme, jak jsou lidé s poskytovanou službou spokojeni. Názor obyvatel Vysočiny je pro nás velmi důležitý, proto neváhejte navštívit webové stránky (www.stred.info) a v anketě hlasovat. Najdete zde také kontaktní e-mail, na který můžete psát své postřehy či připomínky k fungování Linky důvěry STŘED.

V současné době je možné kontaktovat Linku důvěry STŘED na telefonních číslech 775 22 33 11 a 568 44 33 11, a to denně od 8 do 22 hodin. E-mailová adresa je Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , odpovídáme do 48 hodin od přijetí dotazu. Od loňského roku se na Linku důvěry STŘED mohou lidé obracet také prostřednictvím chatu na adrese www.elinka.iporadna.cz.
 

Lenka Fabíková

Aktualizováno Pátek, 02 Prosinec 2011 14:06