Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Klub Hájek je za stovku k pronajmutí
Klub Hájek je za stovku k pronajmutí PDF Tisk Email
Pátek, 18 Listopad 2011 00:00

Rada města Třebíče rozhodla o záměru pronajmout na dobu určitou od 01.01.2012 do 31.12.2012 Klub mládeže Hájek za účelem zajištění jeho provozu za roční nájemné ve výši 100 Kč vč. DPH.

Podmínkou pronájmu je využívat pronajatou nemovitost především pro přímou práci s dětmi a mládeží, u občanských sdružení dětí a mládeže pak především pro členy občanských sdružení do 26 let a dále pro neorganizované děti a mládež.

Záměr prodeje předpokládá řadu omezení.

Nájemce nebude oprávněn využívat nemovitost převážně ke komerčním účelům, tj. pronájem plochy nemovitosti nesmí v kalendářním roce přesáhnout  40% celkové využitelné plochy a 40% celkového časového využití objektu, tj. 146 dní. Celkovým časovým využitím nemovitosti se rozumí 365 dní v roce. Nájemce nebude oprávněn dávat nemovitost do dlouhodobého podnájmu třetím osobám.  Veškeré výnosy a náklady (příjmy a výdaje) z komerční činnosti pronajaté nemovitosti musí být v účetnictví vedeny odděleně a případný zisk může být použit na údržby, opravy a rekonstrukci nemovitosti.

 

Nájemce bude oprávněn krátkodobě podnajímat nemovitost za dodržení určitých podmínek bude povinen dodržet všechny závazky sjednané na rok 2012 současným provozovatelem budovy – Městským kulturním střediskem Třebíč. Dále bude povinen respektovat ostatní nájemce v nemovitosti, kterým bude rozúčtovávat provozní náklady za užívání nebytových prostor v nemovitosti a bude zajišťovat funkci provozovatele a správce budovy.

František Ryneš

Aktualizováno Středa, 14 Prosinec 2011 14:53