Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Mikulášská exkurze na EDU a VE Dalešice
Mikulášská exkurze na EDU a VE Dalešice PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Listopad 2011 07:38

V letošním roce poprvé Jaderná elektrárna Dukovany společně s dalešickou elektrárnou zve veřejnost na Mikulášskou exkurzi, která se uskuteční 3. prosince 2011.

Návštěvníci si během dvou a půl hodiny prohlédnou Informační centrum JE Dukovany, trenažér blokové dozorny a Vodní elektrárnu Dalešice. Exkurzi vždy zahájí účastníci v Informačním centru EDU, odtud se přesunou na trenažér a poté je převezeme autobusem na Vodní elektrárnu Dalešice. Po prohlídce vodní elektrárny je přivezeme i zpátky před informační centrum EDU. Provází tradičně průvodkyně ale na návštěvníky čeká překvapení - Mikuláš se svým doprovodem s mikulášskou nadílkou.

 

Během dne proběhne celkem 7 exkurzí. První začíná v 8.00 hod. Zúčastnit se mohou osoby, které dovršili min. věku 6 let. Přihlásit se můžete pouze na emailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Zájemci o exkurzi do imailu uvedou: Jméno a příjmení, datum narození a obec (bydliště). Každý zájemce o exkurzi obdrží po přihlášení odpověď s organizačními pokyny.

Petr Spilka

Aktualizováno Pátek, 02 Prosinec 2011 13:58