Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Ano, šéfe v Třebíči
Ano, šéfe v Třebíči PDF Tisk Email
Čtvrtek, 24 Září 2009 21:53


Od úterý natáčí v Třebíči štáb televize Prima další díl oblíbené reality šou Ano, šéfe. Za hlavní stan si zvolili Travellers hostel a hodnotí přilehlou restauraci U dubu. Hlavním aktérem je, jak jinak, kuchař Zdeněk Pohlreich.

A jak natáčení probíhá? "Přijeli v úterý. Pan Polreich si objednal v restauraci jídlo. Jen ho tak rozšťoural, pak si zavolal kuchaře, provozního, vedení. Jídlo děsně zkritizoval. Nikdo z nás pak celou noc nespal. Pohovor pokračoval ve středu. Ptal se, jaký názor máme na naši hospodu a co zamýšlíme dál," sdělila nám ochotně paní Katarína. A už se rozloučila, přišel štáb a tak o činnost nebyla nouze. Teď musela běžet do domečku, spolumajitel hostelu pan Jelínek chtěl "šéfa" přesvědčit, že má doma ostřejší nože, než jsou jeho. Jenomže měl roztopenou pec a nemohl se od rozpečených bochníků hnout. A čím "šéf" vedení podniku nejvíce překvapil? "Myslela jsem, že bude hodně sprostý, alespoň to tak v televizi vypadá. Ale opravdu sprostých slov padlo jen několik, alespoň když jsem u toho byla," směje se. A jaká byla největší vulgarita? Po chvilce přemýšlení si vzpomíná. "Nejhorší bylo slovo "sračka". Ale to přece není tak zlé, že?"
Pořad TV Prima se zůčastnil v září 11. ročníku mezinárodního festivalu televizních a rozhlasových pořadů a reklamních spotů o gastronomii, který nese název Znojemský hrozen probíhal ve Znojmě od 15. do 18. září 2009. Soutěžilo 124 televizních pořadů, 44 rozhlasových pořadů z Česka, a 56 reklamních spotů, celkem ze 16 zemí z celého světa. A právě mezi televizními pořady obdržel první cenu - zlatý hrozen - právě pořad Ano, šéfe. Popularita této soutěže je obrovská, o čemž svědčí fakt, že se na festivalu akreditovalo na 400 novinářů, zástupců jednotlivých partnerů a odborníků v této oblasti a dalších hostů. A to včetně účastníků ze Slovenska, Švédska, Rumunska, Velké Británie a Německa. Hlavní cenu – Grand Prix Znojemský hrozen předával představitelům TV Prima předseda Senátu Parlamentu ČR Přemysl Sobotka. I zájem veřejnosti byl úžasný. Na veřejných akcích, které jsou na festivalu tradičně bezplatné, se vystřídalo skromným odhadem čtyři až pět tisíc diváků.

Text a foto: František Ryneš

 

 

Aktualizováno Středa, 07 Říjen 2009 07:01