Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zebra se za Tebe nerozhlédne
Zebra se za Tebe nerozhlédne PDF Tisk Email
Pátek, 02 Září 2011 12:58

Preventivní akci „Zebra se za Tebe nerozhlédne“ uspořádají policisté z preventivně informační skupiny Krajského ředitelství policie kraje Vysočina ve spolupráci s policisty služby dopravní policie z Územního odboru Policie ČR Třebíč v pondělí 5. září 2011 v době od 7:15 do 8:00 a od 11:00 do 12:00 hodin na přechodu pro chodce v ulici U Kuchyňky v Třebíči.

Policisté budou oslovovat chodce a dotazovat se na bezpečné přecházení vozovky. Pokud chodci správně odpoví na kladené otázky, obdrží malý dáreček související s dopravní tématikou.

Bezpečnost chodců na přechodech pro chodce je důležitým aspektem silničního provozu. Pokud budete účastníky silničního provozu na pozemních komunikacích, buď jako chodci při přecházení pozemní komunikace po přechodu pro chodce, nebo jako řidiči při přejíždění přechodu pro chodce, buďte velice opatrní a ohleduplní vůči ostatním účastníkům silničního provozu. Několikavteřinové zdržení u přechodu pro chodce Vám určitě nenaruší zbývající část dne, ale může Vám nebo někomu jinému zachránit i život.

 

Marcela Lavická

 

Aktualizováno Pondělí, 05 Září 2011 18:12