Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Rotariánský tábor se vydařil
Rotariánský tábor se vydařil PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Srpen 2011 16:22

Jestliže jste tento týden potkali partu patnácti sedmnáctiletých, kteří spolu hovořili anglicky, mohlo jít o účastníky letního tábora. Rotary klub Třebíč totiž organizuje v půlce srpna ve spolupráci s Rotary klubem Jihlava a Rotary klubem Telč letní camp. První týden proběhl v režii jihlavských rotariánů na kolech. Druhý týden má turistický program.

Účastníci campu přijeli z USA, Turecka, Španělska, Belgie, Holandska, Francie, Maďarska, Ruska, Německa, Švedska a Rumunska. Počasí jim tento týden opravdu přálo. A tak si prohlédli kromě Jihlavy i Brno, Telč a Třebíč. Prošli se údolím Oslavy a okolí Vranovské přehrady. Kulturní program byl zastoupen prohlídkou galerie Bedřišky Znojemské v Jiřicích. Také na sport zbyl čas. Oblíbenou kratochvílí byl plážový volejbal, stolní tenis a lezení na umělé stěně. Vynikající zázemí ve druhém týdnu totiž poskytlo rekreační zařízení v Litohoři.

 

Na čtvrteční párty na rozloučenou nezůstalo jedno oko suché. Bez ohledu na to, jestli se jednalo o studenta nebo dospělý doprovod.


František Ryneš

Aktualizováno Neděle, 04 Září 2011 13:04