Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Blíží se uzávěrka květinové soutěže
Blíží se uzávěrka květinové soutěže PDF Tisk Email
Čtvrtek, 11 Srpen 2011 10:08

Už jen necelé dva týdny mají obyvatelé Třebíče možnost zapsat se do tradiční soutěže o nejkrásnější květinovou výzdobu. Posledním dnem pro podávání přihlášek je pondělí 22. srpna.
Odbor komunálních služeb Městského úřadu Třebíč vyhlásil letos již 16. ročník oblíbeného klání. Zúčastnit se může každý majitel či uživatel domu nebo bytu (případně provozovny) ve městě Třebíči, který bude mít fasádu v době vyhodnocování soutěže vyzdobenu živými květinami nebo pnoucími dřevinami. Výzdoba musí být viditelná z veřejného prostranství. Soutěž se vztahuje také na upravené neoplocené předzahrádky na veřejném prostranství.Formuláře pro písemné přihlášky a podmínky soutěže mohou zájemci získat na internetových stránkách radnice www.trebic.cz nebo si je vyzvednout v budově MěÚ na Karlově náměstí. Termínem pro jejich podání je 22. srpen 2011. Vyplněné přihlášky lze v obálce označené „Květinová soutěž“ odevzdat na podatelně nebo poslat na adresu Městský úřad, Masarykovo náměstí 116/6, 674 01 Třebíč.

Pro vítěze jsou připraveny peněžité ceny:
1.     místo                     4.000 korun
2.     místo                     3.000 korun
3.     místo                     2.000 korun
4. – 10. místo                    500 korun

Vzhledem k zájmu města na zkrášlení domů v historickém centru vypisuje radnice i ocenění ve výši 3.000 korun pro nejhezčí výzdobu v městské památkové zóně. Zvláštní cenu 3.000 korun dostane soutěžící s nejkrásnější květinovou výzdobou v sídlištní zástavbě vícepodlažních bytových domů a prémii až 3.000 korun získá nejlepší z občanů, který se v letošním roce zúčastní poprvé. Třemi tisíci korunami bude odměněna také nejlépe upravená předzahrádka. 

 

Vyhodnocení soutěže proběhne v letních měsících tohoto roku komisí jmenovanou Radou města Třebíče. Komise se vyhradí právo (např. při nerozhodném umístění) přerozdělit ceny s tím, že jejich celková výše 24.500,- Kč nebude překročena. Prémie a zvláštní ocenění budou slučitelné s cenami pro 1. – 10. místo.

Ivan Přibík

Aktualizováno Neděle, 04 Září 2011 12:57