Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Co nového na třebíčské radnici?
Co nového na třebíčské radnici? PDF Tisk Email
Středa, 10 Srpen 2011 00:00

Outulnému už v Třebíči pšenka nekvete

Rada města rozhodla vyloučit dva uchazeče ze zadávacího řízení na veřejnou zakázku Regenerace panelového sídliště - Třebíč, Za Rybníkem – etapa B. Vyloučenými jsou ČIKOM-STAV, s. r. o., a firma Outulný, a.s.
Rada města rozhodla zadat tuto veřejnou zakázku pražské společnosti COLAS CZ, a. s., a uzavřít s ní příslušnou smlouvu o dílo.
Zdá se, že éra některých "dvorních" dodavatelů radnice končí, jiných začíná. Firma Kapucín např. opravuje budovu města, ve které sídlí městská policie. Tři vrcholoví manažeři, spolumajitelé a zároveň koaliční zastupitelé - Milan Šťastný (Břehy), Petr Škarabela (HZNR!) a radní Martin Svoboda v tom však konflikt zájmů zřejmě nevidí. 
 

Tobolková přišla o další post

Rada města odvolala k 3. srpnu z funkce členky Komise pro cestovní ruch Jitku Tobolkovou. Údajně se tak stalo na její vlastní žádost. Tobolková je na radnici vnímána jako člověk bývalého socialistického starosty Miloše Maška.


Irena Hejzlarová může oddávat

Rada města Třebíče stanovila, že členka zastupitelstva města Irena Hejzlarová (TOP 09) má právo užívat závěsný odznak se státním znakem České republiky při významných příležitostech a občanských obřadech. Rada města ji zároveň pověřila tím, že před ní mohou snoubenci učinit prohlášení o uzavření manželství.

 

František Ryneš

Aktualizováno Pátek, 09 Září 2011 07:54