Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zase máme víc úředníků
Zase máme víc úředníků PDF Tisk Email
Středa, 03 Srpen 2011 14:40

Na své poslední červencové schůzi rozhodla rada města Třebíče o jmenování vedoucí odboru kanceláře starosty a místostarostů a také vedoucí odboru správy provozu města.
Jmenovala na základě doporučení výběrové komise a na návrh tajemníka městského úřadu Markétu Kabátkovou do funkce vedoucí odboru kanceláře starosty a místostarostů s účinností od 1. srpna 2011. Zároveň rada města jmenovala opět na základě doporučení výběrové komise a opět na návrh tajemníka Bc. Věru Brabencovou vedoucí odboru správy provozu městského úřadu, rovněž s účinností od 01.8.2011.

Rada města zároveň zvýšila celkový počet zaměstnanců města v městském úřadu na 249.
Je to o další tři úředníky více, než na radnici sedělo dosud.
"Jedná se o informatiky, když jsme zrušili zprávu počítačové sítě externí firmou," vysvětlil tajemník úřadu Milan Hamerník. Jenomže o navýšení počtu úředníků se jedná. Přitom nejde letos o jediný nárůst. Ještě je v živé paměti nedávné "tiché" navýšení počtu strážníků. Před volbami se přitom vítězná seskupení holedbala záměrem počet byrokratů naopak snížit. V discipíně nesplněných předvolebních slibů excelují zejména VV a místostarosta Milan Zeibrt. Ten Semilskou výzvu boje proti korupci již definitivně ze svého repertoáru vypustil, což korunoval již okřídleným výrokem: "Jsem rád, že mi to koaliční partneři vysvětlili."

František Ryneš

 

Aktualizováno Úterý, 11 Říjen 2011 11:06