Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Rada Třebíče stále neúplná
Rada Třebíče stále neúplná PDF Tisk Email
Čtvrtek, 23 Červen 2011 21:26

Poněkud kuriózně začalo čtvrteční jednání třebíčského zastupitelstva. Slib složil nový zastupitel za Věci veřejné, advokát JUDr. MgA. Michal Šalomoun, uznávaný advokát v oblasti vymáhání pohledávak a ochrany osobnosti. Překvapivě, byl totiž až třetím (!!!) náhradníkem. Jeden z kolegů novinářů, který je dobrý znalec ve vnitřních poměrech této strany-firmy, měl očividně pravdu, když něco podobného předpověděl. Ani Mgr. Tereza Janíková, ani Petra Hrbáčková se Martinu Svobodovi nehodily do karet. Tak až třetí náhradník usedl v křesle třebíčského zastupitele.

Radniční koalice, která v současnosti disponuje nejmenší možnou většinou čtrnácti zastupiteli z dvaceti sedmi, se ani nepokusila zvolit chybějícího radního. Na jednání chyběli koaliční zastupitelé Martin Svoboda (VV) a Jolana Smolová (HZNR!), která v poslední době jeví známky vyčerpanosti. Bez podaného návrhu nebyla ani volba, protože i opozici bylo jasné, že svého kandidáta by stejně neprosadila.

Hned v dalším bodě se dostalo pochvaly našemu serveru www.iHoNem.cz.

Komunistický zastupitel Zahrádka se podivoval, že si informace z třebíčské radnice u nás přečte dříve, než mu je doručí z radnice. Starosta Pavel Heřman (HZNR!) se neobratně vymlouval na pomalé poštovní doručovatele. Podrobněji se budeme červnovým zastupitelstvem zabývat později.

František Ryneš

Aktualizováno Středa, 13 Červenec 2011 16:01