Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Na vysokou jde 8 miliónů
Na vysokou jde 8 miliónů PDF Tisk Email
Neděle, 15 Květen 2011 00:00

Dne 9. května 2011 proběhla v prostorách Západomoravské vysoké školy Třebíč a občanského sdružení TreMediaS  tisková konference projektů financovaných z Evropského sociálního fondu s názvem E-learning formy vzdělávání dospělých. Cílem tří projektů realizovaných spolupracujícími organizacemi v období let 2010 – 2013 je zvýšení konkurenceschopnosti osob z kraje Vysočina na trhu práce.
Dva z projektů jsou zaměřeny na odborné jazykové vzdělávání, a to konkrétně na obchodní angličtinu a němčinu, kterou využívají osoby z cílové skupiny ve firemním prostředí. Třetí z projektů je zaměřen na cílovou skupinu sociálních pracovníků a pracovníků v sociálních službách a směřuje k jejich odbornému profesnímu vzdělávání.

Kurzy vytvořené lektory za podpory dodavatele služby LMS Moodle firmy PC Help jsou v průběhu projektů pilotně ověřovány na osobách z cílových skupin. E-learning forma vzdělávání je kombinována s přímou výukou a je možné ji považovat za nové trendy ve vzdělávání dospělých. V rámci projektů byly v prostorách ZMVŠ vybudovány dvě nové multimediální učebny, které budou pro vzdělávací aktivity využívány i po ukončení projektů.

Názvy projektů: Bussiness english on-line, Obchodní němčina on-line, Inovace vzdělávacích programů v o.s. TreMediaS.

Celkové výdaje 3 realizovaných projektů:      7.915.213,- Kč

Strukturální fondy:                                          6.727.932,- Kč

Státní rozpočet ČR:                                          1.187.281,- Kč

Aktualizováno Středa, 25 Květen 2011 06:01