Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 28. března
Stíny 28. března PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Březen 2011 13:13

Kradl stromy na stojato

Neznámý pachatel odcizil v období od 15. února do 26. března dvacet kusů vzrostlých jehličnatých stromů v k.ú. obce Lipník. Celková škoda byla vyčíslena na třicet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vysál auto domrtě

Neznámý pachatel v noci z 26. na 27. března odcizil v obci Kojetice na Moravě ze zaparkovaného nákladního vozidla značky Scania 600 litrů motorové nafty. Celková škoda byla vyčíslena na více než dvacet tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže a hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Vloupání do rekreačních chat

Neznámý pachatel vnikl v období od února do 25. března po násilném překonání skleněné výplně okna do chaty v k.ú. obce Čikov, kterou nejdříve prohledal. Odcizil televizor, peřiny, povlečení, okrasnou žehličku, keramické hrníčky a nástěnné hodiny. Po násilném překonání plechových dveří vnikl nezvaný host do sklepa. Zde odcizil motorovou pilu, elektrickou vrtačku, křovinořez a další věci. Celková škoda byla vyčíslena na téměř dvacet pět tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali trestní oznámení o vloupání do rekreační chaty v k.ú. obce Mohelno. Neznámý pachatel v období od listopadu loňského roku do 27. března vnikl po násilném překonání dřevěné okenice a skleněné výplně okna do rekreační chaty. Odcizil elektrickou zahradní sekačku, vysavač, rádio a svazek klíčů. Celková škoda byla vyčíslena na osm tisíc korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Hrozí mu trest odnětí svobody až na dvě léta.

Marcela Lavická

Aktualizováno Středa, 30 Březen 2011 06:29