Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Karas jde na kraj. Na štěstí ne na náš.
Karas jde na kraj. Na štěstí ne na náš. PDF Tisk Email
Středa, 23 Březen 2011 13:38

Po minulých komunálních volbách přišel místostarosta Jan Karas (KDU-ČSL) o dobře placené místo na třebíčské radnici. Protože si již nechal vyplatit od bývalého zaměstnavatele České spořitelny odstupné, neměl se po volbách kam vrátit. A tak skončil na pracovním úřadu. Zúčastnil se sice několik konkurzů na různá vedoucí místa, dokonce i na třebíčské radnici, ale doma je příliš znám a tak o žádný post nezavadil.
V poslední době se proslýchá, že by mu mohl vypomoci partajní bratr, bývalý brněnský hejtman Juránek. Zdá se, že pověst nelhala.

 "Ing. Jan Karas se přihlásil na vypsané výběrové řízení na místo vedoucího oddělení rozpočtu a financování odboru školství Krajského úřadu JMK. Na základě absolvování tohoto výběrového řízení by měl nastoupit na toto místo dnem 1. 4. 2011," potvrdil nám informaci Jiří Klement z oddělení informací a styku s veřejností na brněnském hejtmanství.
Jeden z úředníků tamního úřadu si postěžoval. "Když on Hašek dělá politiku a na úřad nemá čas. Atak si to asi Juránek ošéfoval, nebyl by to ojedinělý případ," sdělil pod podmínkou anonymity. A nám nezbývá než popřát novému brněnskému úředníkovi, aby se o jeho schopnostech a pracovním úsilí dozvěděl zaměstnavatel co nejpozději.
František Ryneš   

 

 

Aktualizováno Pondělí, 04 Duben 2011 10:58