Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Festival 2-3-4 herců vyhrály Královny
Festival 2-3-4 herců vyhrály Královny PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Květen 2024 00:00

V březnu proběhl v Třebíči už 21. ročník Festivalu divadla 2-3-4 herců. Letošním patronem přehlídky profesionálních divadel byl herec Miloslav Mejzlík.

Během festivalu se představily tři divadla ve čtyřech představeních. Divadlo Ungelt Praha s představeními Vejšlap a Brácha, Činoherní studio Bouře Praha s představením Intimní příběhy z ráje a Spolek Spoluhra Praha s představením Královny, které získalo nejvyšší počet hlasů. Představitelkám předal ocenění místostarosta Třebíče Miloš Hrůza a ředitelka Městského kulturního střediska Nikola Černá. "Už dlouho jsem se u divadelního představení tak dobře nebavil," pochválil představení Miloš Hrůza. Michaela Doleželová a Roman Vencl: KRÁLOVNY

MARTINA HUDEČKOVÁ, VILMA CIBULKOVÁ, KAROLÍNA PŮČKOVÁ
Lázeňský pokoj možná nevypadá jako vhodné místo pro komedii, ale opak je pravdou. Tři ženy, které se na něm sejdou, by se za normálních okolností nemohly nikdy setkat, nebýt havárie vodovodního potrubí, ke které dojde v jednom z lázeňských křídel. Každá z hrdinek má odlišný problém, přesto však mají cosi společného – všechny byly v nedávné době vystaveny zlomovým životním okamžikům a teď stojí před nelehkým úkolem – naučit se žít své nové životy.

MKS

 

Aktualizováno Pátek, 10 Květen 2024 07:37