Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Židovská čtvrť v Třebíči oživne!
Židovská čtvrť v Třebíči oživne! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Duben 2024 06:33

Víkendem otevřených dvorků a domů

Městské kulturní středisko Třebíč a spolek "Žijeme v Židech" s hrdostí oznamují konání víkendu otevřených dvorků a domů v historické židovské čtvrti Třebíč. Tato jedinečná akce se uskuteční 27. a 28. dubna 2024 a nabídne návštěvníkům možnost prozkoumat skryté krásy židovské čtvrti a dozvědět se více o fascinující historii a kultuře židovské komunity v Třebíči.

Během víkendu budou probíhat:

Volné prohlídky otevřených domů: Projděte se židovskou čtvrtí a prozkoumejte otevřené dvorky a domy. Prohlídky probíhají od 9:00 do 17:00 hodin.

Prohlídky s průvodcem: Pro ty, kteří chtějí hlubší ponor do historie a kultury židovské čtvrti, nabízíme prohlídky s průvodcem. Prohlídky se konají oba dny v 9:00 a 12:00 hodin a začínají před Turistickým informačním centrem Zadní synagoga. Plné vstupné je 100 Kč, snížené 50 Kč. Rezervace nutná na tel: 568 610 023 nebo e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Mapky a informace: Mapky a další informace o židovské čtvrti a víkendových aktivitách naleznete v Turistickém informačním centru Zadní synagoga.

Neváhejte a navštivte nás! Víkend otevřených dvorků a domů v židovské čtvrti Třebíč je skvělou příležitostí, jak se dozvědět více o tomto jedinečném místě a zažít jeho bohatou historii a kulturu.

Spolek Žijeme v Židech