Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Dopravní omezení v březnu a dubnu
Dopravní omezení v březnu a dubnu PDF Tisk Email
Pátek, 22 Březen 2024 00:00

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje o nastávajících uzavírkách a dopravních omezeních.

  • Dvoudenní uzavírka parkoviště u ATOMu

V pondělí 25. března a v úterý 26. března bude uzavřeno parkoviště v ulici Jelínkova, naproti hotelu ATOM. V pondělí bude uzavřeno kvůli parkování vozidel delegace vlády ČR po celý den, v úterý 26. března bude uzavřeno od 9:00 do 16:00, z důvodu pořádání akce Světový den vody a parkování návštěvníků akce.

  • Rekonstrukce kanalizace na Tylově nábřeží

Od 1. dubna do 30. září letošního roku bude úplná uzavírka komunikace v ulici Tylovo nábřeží, z důvodu výkopových prací při rekonstrukce kanalizace. Příjezd k domům a přístup ke garážím bude umožněn.

 

  • Rekonstrukce na Václavském náměstí

Od 2. dubna do 31. srpna letošního roku bude uzavřena komunikace a chodník na Václavském náměstí v Třebíči. Důvodem uzavírky je kompletní rekonstrukce náměstí. Objížďka uzavřeného úseku povede ulicemi Demlova, Kubešova a Bezručova.

  • Rozšíření sítě nízkého napětí v Průmyslové ulici

Od 4. dubna do 10. května letošního roku bude z důvodu provádění výkopových prací při rozšíření sítě kabelů nízkého napětí uzavřen chodník a při překopech silnice bude také částečně omezen provoz, průjezd o šířce min. 2,75 m bude zachován.

Irini Martakidisová

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Březen 2024 10:25