Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy MKS zve
MKS zve PDF Tisk Email
Neděle, 28 Leden 2024 16:24

PRVNÍ ÚNOROVÝ TÝDEN BUDE VE ZNAMENÍ KONCERTŮ

V prvním únorovém týdnu se můžete těšit na koncert hudební skupiny Duo Jamaha, který se uskuteční v pondělí 5. 2. 2024 od 19 hodin v Národním domě. V rámci turné „Roztočíme to tour 2024”, zazní nejen novinky z nově připravovaného alba, ale i pecky ze stále aktuálního CD a nebudou chybět ani starší hity a šlágry, které znáte z TV Šlágr. Na koncertě kromě melodických temperamentních písní nechybí pravý záhorácký humor, Stand-up vystoupení jednoho z členů této skupiny, které zaručuje skvělou zábavu! Přijďte se odreagovat, zazpívat si a zažít super atmosféru, která je na každém tomto koncertním vystoupení!

Ve středu 7. 2. 2024 zavítá do divadla Pasáž Miloš Meier se svoji bubenickou one-man show. Bubeník metalových Dymytry Miloš Meier vystoupí v Třebíči v projektu s názvem "Drumming Syndrome". Představí speciální program rozdělený do dvou částí, ve kterých se můžete těšit na osobitě upravené rockové a metalové světové hity, bubenická sóla, filmové soundtracky, unplugged část i na odklony do dalších hudebních žánrů. Vysoká hráčská technika a zkušenosti z hraní např. s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou, Supergroup.cz, Danielem Landou, BSP, Stromboli nebo Gusem G. a bubnování s tímto vystoupením na prestižních bubenických festivalech po celém světě, dávají předpovídat výjimečnému hudebnímu zážitku. Očekávejte originální, výbušnou a nesmírně energickou show! Začínáme v 19 hodin.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

Eva Píšová