Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Upozornění Policie ČR
Upozornění Policie ČR PDF Tisk Email
Neděle, 17 Prosinec 2023 08:53

Správní poplatky lze platit pouze bezhotovostně

 

Krajské ředitelství policie kraje Vysočina upozorňuje všechny klienty, kteří si vyřizují úřední záležitosti na kontaktních místech odboru služby pro zbraně a bezpečnostní materiál a odboru cizinecké policie a pro vyřízení jejich žádostí je zapotřebí uhradit správní poplatek, že tento poplatek už nelze hradit v hotovosti.

Všechna pracoviště, kde si žadatelé své žádosti vyřizují, jsou nově vybavena platebními terminály a klienti tak musí provést úhradu bezhotovostně pomocí platební karty, popřípadě převodem na účet. Stejně tak tato pracoviště už žadatelům nebudou poskytovat kolkové známky. Pokud tedy bude žadatel opatřovat žádost kolkem, musí si kolek v příslušné hodnotě zakoupit jinde a poté tímto kolkem žádost opatřit.

 

Tyto změny se týkají všech kontaktních míst odboru pro zbraně a bezpečnostní materiál na území celého kraje, tedy na kontaktních místech v Havlíčkově Brodě, Jihlavě, Třebíči, Pelhřimově i ve Žďáru nad Sázavou a pracoviště odboru cizinecké policie v Jihlavě na ulici Wolkerova.

Dana Čírtková

 

Aktualizováno Neděle, 17 Prosinec 2023 08:56