Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 5. prosince
Stíny 5. prosince PDF Tisk Email
Úterý, 05 Prosinec 2023 09:13

Opilý chodec kontra Fabia

V neděli 3. prosince došlo kolem jedenácté hodiny večer na silnici první třídy číslo 23 u obce Ptáčov k dopravní nehodě. Osmatřicetiletý muž šel po komunikaci ve směru na Třebíč a došlo ke střetu s projíždějícím vozidlem Škoda Fabia. Po nárazu chodec upadl na vozovku. Muž utrpěl zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do brněnské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u řidiče vozidla požití alkoholu vyloučili. U chodce naměřili hodnotu 1,67 promile alkoholu v dechu. Dopravní nehodu policisté šetří.

Řidič havaroval

V neděli 3. prosince jel po třetí hodině odpoledne po silnici v katastru obce Dešov řidič vozidla Peugeot směrem na Znojmo.

Přejel s automobilem mimo komunikaci, kde se v příkopu vozidlo odrazilo zpět na silnici a zůstalo stát na střeše. Při havárii utrpěl řidič zranění a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili. Při dopravní nehodě vznikla škoda přibližně za pětatřicet tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 08 Prosinec 2023 08:27