Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 30. listopadu
Stíny 30. listopadu PDF Tisk Email
Čtvrtek, 30 Listopad 2023 10:21

Poškození vozidla

Policisté prověřují případ poškození vozidla, ke kterému došlo v obci Slavičky. V době od pondělí 20. listopadu do úterního odpoledne 28. listopadu pachatel poničil lak zaparkovaného automobilu Mercedes Benz. Vozidlo poškodil rýhou vedenou po jeho obvodu. Majiteli vznikla škoda přibližně za dvacet tisíc korun. Místo činu policisté ohledali, zadokumentovali a v lokalitě provedli šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci. Případ policisté prověřují a po pachateli pátrají.

Při krádeži byl přistižen

V úterý 28. listopadu přijali policisté ve večerních hodinách oznámení o krádeži, ke které došlo v obchodním domě na ulici Znojemská v Třebíči. Muž, který do prodejny přišel, odcizil zboží v hodnotě za necelé čtyři tisíce korun.

Čokolády, žiletky s holicím strojkem, svíčku, alkohol a sušené mléko vložil do batohu a prošel prostorem pokladen bez zaplacení. Muže zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Odcizené zboží muž vydal. Třiačtyřicetiletý muž byl již v minulosti za majetkovou trestnou činnost opakovaně odsouzen. Je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 05 Prosinec 2023 09:17