Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Dopravní omezení v září
Dopravní omezení v září PDF Tisk Email
Pátek, 25 Srpen 2023 14:07

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje o nastávajících uzavírkách a dopravních omezeních.

  • Stavba mostu v Poušově

Od pondělí 28. srpna od 7.00 začnou práce na stavbě mostu v Poušově. Původní most typu Bailey bridge bude odstraněn a uskladněn, podle jeho technického stavu pak bude rozhodnuto o jeho dalším využití. Práce na stavbě nového mostu jsou plánovány do konce listopadu letošního roku, při příznivých klimatických podmínkách. Vzhledem k tomu, že původní most bude odstraněn, Poušovem neprojedou ani cyklisté a chodci. Objízdná trasa pro cyklisty je po cyklostezce č. 26, po silnici II/351, přes Žerotínovo náměstí, ulici 9. května, Račerovická.

  • Částečná uzavírka u Větrníku

V rámci revitalizace ulice Dvorského bude v termínu od 4. do 15. září částečně uzavřena komunikace v ulici U Větrníku. Důvodem je provádění výkopových prací při vybudování nové kanalizace.

  • Uzavírka v ulici Lípová

V termínu od 4. do 18. září bude úplná uzavírka komunikace a chodníku v Lípové ulici. Důvodem uzavírky jsou výkopové práce při rekonstrukci přípojky splaškové kanalizace.

Uzavřený úsek budou moci řidiči objet ulicemi Račerovická, Lesní a Zámecká.

  • Uzavírka parkoviště v ulici Pod Zámkem

Z důvodu konání akce Volný čas není nuda na Podzámecké nivě, bude v sobotu 9. září od 9.00 do 18.00 uzavřeno parkoviště v ulici Pod Zámkem.

  • Kraj Vysočina opraví kruhový objezd u STOP-SHOPu

V termínu od 6. do 30. září letošního roku bude Kraj Vysočina ve dvou etapách provádět rekonstrukci povrchu kruhového objezdu u STOP-SHOPu ve Znojemské ulici. Vjezd a výjezd do nákupního areálu bude po celou dobu umožněn, provoz bude řízen semaforRekonstrukce bude probíhat 14 dnů z uvedeného termínu. Objízdná trasa pro všechna vozidla povede obousměrně ulicemi Znojemská, Spojovací, Hrotovická, Dolní Vilémovice, Lipník, Ostašov, Petrůvky.

Aktualizováno Sobota, 09 Září 2023 08:22