Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy THE CELLO BOYS S FILHARMONIÍ BOHUSLAVA MARTINŮ ZLÍN ZAHÁJÍ OSLAVY 20 LET V UNESCO
THE CELLO BOYS S FILHARMONIÍ BOHUSLAVA MARTINŮ ZLÍN ZAHÁJÍ OSLAVY 20 LET V UNESCO PDF Tisk Email
Neděle, 23 Červenec 2023 00:00

Třebíč si letos připomíná 20 let od zápisu svých památek na seznam světového kulturního a přírodního dědictví UNESCO. Během srpnových dnů proběhnou akce, které třebíčské památky připomenou – jde o židovskou čtvrť, židovský hřbitov a baziliku sv. Prokopa. Oslavy se uskuteční v týdnu od 14. do 20. 8. 2023.

První den oslav v pondělí 14. 8. 2023 si nenechte ujít pop - rockovou koncertní show The Cello Boys, která vystoupí společně s Filharmonií Bohuslava Martinů Zlín. Koncert se uskuteční od 20 hodin na Podzámecké nivě v Třebíči.

Kapela The Cello Boys již uchvátila spoustu posluchačů jak u nás, tak v zahraničí. Když se však spojí s Filharmonií Bohuslava Martinů, zvuk vás naprosto pohltí. Tradiční nástroje, netradiční koncert. The Cello Boys a Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín vám předvedou ty nejznámější skladby AC/DC, Nirvana, Iron Maiden, ale také nové DubStep/DnB autorské pecky. Pop-rocková koncertní show rozzáří nejen vaše oči, ale také uši. Uslyšíte nejznámější hity a zcela nové virtuózní autorské skladby. Užijte si spoustu zvuku a emocí na jednom místě.

 

Vstupenky v ceně 450 Kč jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

 

Eva Píšová