Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Další dopravní omezení v sezóně
Další dopravní omezení v sezóně PDF Tisk Email
Sobota, 17 Červen 2023 08:04
V rámci výkopových prací a instalace nových semaforů, bude v termínu od 19. června do 16. července letošního roku omezen průjezd křižovatkou.
Bude zde zřízeno posuvné pracovní místo. Na křižovatce nebude možné po dobu odstranění semaforů odbočení vlevo. Řidiči budou využívat obousměrně objízdnou trasu po ulici V. Nezvala, kde budou na výjezdu od autobusového nádraží na Sucheniovu ulici od 16. června zprovozněny semafory a zároveň dojde k uvolnění dvou jízdních pruhů z Boroviny směrem k nemocnici. V provozu bude pro chodce jeden přechod přes Sucheniovu ulici, blíže k Masarykovu náměstí.
V pondělí 19. 6. 2023 bude probíhat od 8:00 do 9:30 změna dopravního režimu a budou se přepojovat semafory (zprovozní se u výjezdu z autobusového nádraží a vypnou u Úřadu práce). Prosíme o vaši plnou pozornost při průjezdu křižovatkou v tomto čase. Situační mapka ukazuje průjezd při potřebě odbočení vlevo (jak ze Sucheniovy ulice od Boroviny směrem na Podklášterský most, tak při odbočování z Komenského náměstí směrem na nemocnici. Nebude zde možné kvůli vypnutým semaforům odbočit vlevo).
Irini Martakidisová