Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Kratina vykopnut výše?
Kratina vykopnut výše? PDF Tisk Email
Sobota, 06 Květen 2023 07:16

Město vypisuje výběrové řízení na pozici vedoucího odboru dopravy

Stávající vedoucí odboru Aleš Kratina uspěl mezi deseti uchazeči ve výběrovém řízení na nového ředitele krajské pobočky Ředitelství silnic a dálnic v Jihlavě a na tento post nastoupí 1. srpna letošního roku.

Vedoucí odboru dopravy a komunálních služeb má na starosti městskou hromadnou dopravu, autobusové nádraží, parkoviště, dopravní investice a stavby, opravy a údržbu komunikací v majetku města, veřejné osvětlení a další agendy. Nástup je možný od 1. srpna letošního roku. Na pozici hledá město člověka s vysokoškolským vzděláním, nejlépe v oboru, s manažerskými zkušenostmi a schopnostmi. Nabízí stabilní zaměstnání, možnost dalšího vzdělávání, mnoho zaměstnaneckých benefitů včetně umožnění částečné práce z domova, zajímavé finanční ohodnocení i platový růst a další. „Práce vedoucího odboru dopravy a komunálních služeb je velmi různorodá. Od oprav pár dlažebních kostek v chodníku až po velké dopravní stavby. Za dvanáct let mého působení mohu zmínit například rozšíření a modernizaci sítě veřejného osvětlení, vybudování nového přestupního terminálu u vlakového nádraží, rozšíření silničních pruhů ve městě, koordinaci cyklostezek i náročné opravy silnic. Rozhodování bylo těžké, Třebíč je moje rodné město. Těším se ale na zajímavou práci a možnost podílet se na dalším rozvoji regionu Vysočiny,“ popsal pozici Aleš Kratina.

„Hledáme schopného manažera, který se nebojí výzev. Takový Kratina bezesporu je, vizionář, s přesahem za hranice města, otevřený moderním technologiím a postupům. Věřím, že nabídka stabilní, zajímavé práce s mnoha benefity nadšence do dopravy osloví,“ uvedl starosta Třebíče Pavel Pacal.

Irini Martakidisová