Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy GOSPEL, BLUES, SOUL A R’N’B BUDE ZNÍT V NÁRODNÍM DOMĚ V PODÁNÍ SERGE ROBINSONA JR
GOSPEL, BLUES, SOUL A R’N’B BUDE ZNÍT V NÁRODNÍM DOMĚ V PODÁNÍ SERGE ROBINSONA JR PDF Tisk Email
Neděle, 30 Duben 2023 13:33

Serge Robinson Jr. je londýnský gospelový zpěvák, původem z Jamajky.

Respektive zpěvák, skladatel, producent, herec, učitel zpěvu, stálý vedoucí gospelového sboru v jižním Londýně a příležitostný vedoucí kostelních sborů po farnostech celé Británie. V rámci turné po ČR vystoupí i v třebíčském Národním domě a to v úterý 9. 5. 2023 od 19 hodin. Serge Robinson Jr. zpívá od čtyř let, v sezóně 1994/1995 byl jmenován nejlepším gospelovým zpěvákem Británie. Prošel muzikálovými divadly ve West Endu, zpíval dvěma papežům, zpíval i doprovodné vokály na turné Michaela Boltona a v neposlední řadě působí již několik desítek let na londýnské klubové scéně. Na koncertě v Třebíči jej doprovodí tři špičkoví čeští jazzoví muzikanti Jakub Zomer (klávesy), Jan Tengler (basa) a Martin Kopřiva (bicí). Na programu bude autenticky podaný gospel, blues, soul a R’n’B.

Vstupenky jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

Eva Píšová

 

Aktualizováno Neděle, 30 Duben 2023 13:38