Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Aktuální dopravní omezení od května
Aktuální dopravní omezení od května PDF Tisk Email
Čtvrtek, 27 Duben 2023 07:20

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje o nastávajících uzavírkách a dopravních omezeních.

Omezení ve Znojemské ulici
Z důvodu opravy dvou kanalizačních poklopů ve Znojemské ulici bude od 29. dubna od 7:00 do 1. května do 20:00 uzavřena polovina kruhového objezdu. Provoz zde bude řízen semafory. U výjezdu z Třebíče směrem na Střítež za kruhovým objezdem bude také pracovní místo. Komunikace bude s omezením průjezdná. Náhradní termín v případě nepříznivého počasí je od 6. května od 7:00 do 8. května do 20:00.

Uzavírka na Martinském náměstí a v ulicích Hasskova a Kotlářská
V souvislosti s rekonstrukcí bližšího centra města – Martinského náměstí, Hasskovy a Kotlářské ulice, čekají řidiče a obyvatele lokality úplné uzavírky.
Na Martinském náměstí a v Hasskově ulici bude uzavírka od 2. května do 31. prosince 2023. Kotlářská ulice bude uzavřena ve dvou etapách, v termínu od 2. května do 30. listopadu.
V lokalitě bude provedena rekonstrukce vodovodu, kanalizace, veřejného osvětlení, metropolitní sítě, obnova povrchů komunikací a chodníků, sadové úpravy a nový mobiliář.

Křižovatka Masarykovo náměstí

V termínu od 2. května od 7:00 do 18. června do 24:00 bude probíhat úprava světelné křižovatky na Masarykově náměstí. Důvodem jsou výkopové práce pro umístění nového semaforu s nejmodernější technologií. V první etapě, od 2. do 20. května, nebudou funkční semafory, provoz bude možný pouze jedním směrem. Nebude se moci jezdit ve směru od hlavní pošty. Ve směru z Bráfovy třídy bude možné do ulice Bedřicha Václavka odbočit. Od 20. května budou zprovozněny semafory a průjezd křižovatkou (z ulice Bedřicha Václavka) již bude možný, pouze s dopravním omezením a uzavírkou chodníku. Po celou dobu prací bude uzavřen přechod pro chodce u Pasáže i přechody v křižovatce z ulice Bedřicha Václavka.

Uzavírka ulice Pod Zámkem
Z důvodu konání kulturní akce Beer house 2023 bude v termínu od 18. května od 7:00 do 21. května do 20:00 uzavřena příjezdová silnice na Podzámeckou nivu a parkoviště, v ulici Pod Zámkem.

Uzavírka západní části Karlova náměstí
V sobotu 20. května bude úplně uzavřena západní část Karlova náměstí, z důvodu konání akce Sobota v pohybu 2023, a to od 13:00 do 17:00. Vjezd na náměstí a na parkoviště Jejkovskou branou bude v normálním režimu.

 

Irini Martakidisová

Aktualizováno Čtvrtek, 27 Duben 2023 07:26