Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Rekonstrukce kanalizace, vodovodu a kabelů
Rekonstrukce kanalizace, vodovodu a kabelů PDF Tisk Email
Středa, 29 Březen 2023 12:01

Úprava křižovatky U Kuchyňky bude pokračovat v dalších etapách

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje řidiče o pokračujících pracích v křižovatce ulic 9. května, Račerovická, U Kuchyňky a U Obůrky. Jedná se o náročnou akci tří investorů, při které Svazek Vak Třebíč opravuje a vyměňuje kanalizaci a vodovod v křižovatce i v ulici 9. května, E.ON vyměňuje také v celé ulici kabely nízkého napětí a pokládá nové kabely pro semafor a kamerový systém a město Třebíč realizuje úpravu křižovatky.

Druhá etapa prací bude v termínu od 3. dubna do 28. května, čtvrtá etapa od 26. června do 30. července a uzavírky a objízdné trasy budou v těchto etapách stejné. Uzavřeny budou ulice U Obůrky a U Kuchyňky. Objížďka uzavřeného úseku v ulici U Kuchyňky povede ulicemi Nová a Na Příkopech, úseku v ulici U Obůrky povede ulicemi Lipová, Lesní a Pod Kuchyňkou. Ve třetí etapě, v termínu od 29. května do 25. června, bude uzavřen úsek ulice Račerovická, těsně nad křižovatkou. Objížďka povede pro osobní auta ulicemi Nová a Na Příkopech. Vozidla nad 3,5 tuny budou uzavřený úsek objíždět přes Novou Ves, Okříšky, Krahulov a Červenou Hospodu.

páté etapě, v termínu od 31. července do 10. září, budou práce realizovány při zachování obousměrného provozu v jednom jízdním pruhu.

Termíny jednotlivých etap se mohou v průběhu měnit, v závislosti na obtížnosti a postupu prací. Kraj Vysočina bude také realizovat opravu povrchu v ulici 9. května. Termín nemá Kraj Vysočina dosud stanoven. Jakmile jej budeme znát, budeme občany neprodleně informovat.

Irini Martakidisová