Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 6. ledna
Stíny 6. ledna PDF Tisk Email
Pátek, 06 Leden 2023 00:00

Řidič je podezřelý z trestného činu

Ze spáchání trestného činu je podezřelý jednašedesátiletý muž, který řídil vozidlo přes uložený zákaz. Ve čtvrtek 5. ledna jel před devátou hodinou dopoledne v Třebíči po ulici Sportovní. Automobil Fiat policisté zastavili a provedli kontrolu. Zjistili, že byl řidič v prosinci potrestán mimo jiné zákazem činnosti spočívajícím v zákazu řízení všech motorových vozidel. Dechová zkouška u něho byla negativní. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté prověřují.

Řidička havarovala

Ve středu 4. ledna jela před šestou hodinou ráno jednadvacetiletá řidička vozidla Suzuki po silnici ve směru od Lukova na Moravské Budějovice. Na namrzlé vozovce dostala při průjezdu mírnou zatáčkou smyk, který se jí nepodařilo vyrovnat. Vozidlo vyjelo mimo komunikaci, kde řidička havarovala v silničním příkopu. Žena se při dopravní nehodě zranila a zdravotnickou záchrannou službou byla převezena na ošetření do nemocnice.

Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidičky požití alkoholu vyloučili. Škoda na vozidle byla předběžně vyčíslena na padesát tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 10 Leden 2023 09:20