Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy POZVÁNKA NA KONCERTY, KTERÉ SE BUDOU KONAT V PŘÍŠTÍM TÝDNU
POZVÁNKA NA KONCERTY, KTERÉ SE BUDOU KONAT V PŘÍŠTÍM TÝDNU PDF Tisk Email
Neděle, 20 Listopad 2022 00:00

Koncert Karla Plíhala

proložený básničkami, které neustále přibývají, se uskuteční v úterý 22. 11. 2022 od 19 hodin v Národním domě. Letos to je 40 let, co se Karel Plíhal předvádí divákům coby písničkář, proto součástí jeho programu budou hlavně písničky, které za ta léta u příznivců tak nějak zdomácněly. Karel Plíhal je originální skladatel, textař a kytarista, úsporný, zdrženlivý, nekonečně hravý tvoří neopakovatelné texty plné poetiky, hledá a nutno říci i úspěšně nachází zajímavé rýmy a slovní spojení. Na koncertě ho na kytaru doprovází vynikající kytarista Petr Fiala.

 

„Vánoční koncert 2022“

se uskuteční na první adventní neděli 27. 11. 2022 od 17 hodin v divadle Pasáž (původní termín 28. 11. 2021 / zakoupené vstupenky jsou v platnosti). Vánoční koncert přináší vedle domácích šlágrů a celosvětově známých a osvědčených evergreenů také oblíbené vánoční písně a skladby včetně nejkrásnějších klasických českých koled.

Hlavním hostem bude herečka, zpěvačka a moderátorka, která hrála v Národním divadle, Semaforu, Divadle ABC, účinkuje v mnoha českých filmech a seriálech, věnuje se dabingu, Sabina Laurinová. Jako vokální sólisté vystoupí Kamila Novotná (herečka a zpěvačka Divadla Semafor) nebo Lenka Švestková (absolventka Pražské konzervatoře v oboru populární zpěv a studentka Pedagogické fakulty UK) a Filip Hořejš (kromě muzikálů se věnuje částečně opeře, činohře, studiovému nahrávání, učí herectví a vystupuje s různými orchestry) nebo Pavel Švestka (zpěvák, houslista a pedagog, absolvent Konzervatoře Jaroslava Ježka, působící v řadě hudebních seskupení různých žánrů např. swing, jazz, country, lidovka, irská hudba i opera). Moderátor programu bude Dr. Milan Marek, velký milovník Osvobozeného divadla, Divadla Semafor a Divadla Járy Cimrmana.

 

Vstupenky na výše uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

Eva Píšová

 

Aktualizováno Sobota, 19 Listopad 2022 09:28