Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 13. října
Stíny 13. října PDF Tisk Email
Čtvrtek, 13 Říjen 2022 00:00

Střet vozidel

V úterý 11. října jela před šestou hodinou večer v Třebíči po ulici M. Majerové řidička vozidla Škoda Felicia, na křižovatce chtěla odbočit a došlo ke střetu s protijedoucím automobilem Mercedes Benz. Vozidlo Škoda bylo po nárazu odmrštěno do silničního příkopu. Při dopravní nehodě se zranila řidička a dále spolujedoucí, obě byly zdravotnickou záchrannou službou převezeny na ošetření do třebíčské nemocnice. Provedenou dechovou zkouškou policisté u řidičů požití alkoholu nezjistili. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Na vozidlech vznikla předběžně vyčíslená škoda za 230 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Opilý měl přes dvě promile alkoholu

V úterý 11. října vyjeli policisté v Třebíči před devátou hodinou večer na ulici Kosmákova, kde dle přijatého oznámení ležel na zemi bezvládně muž.

Policisté zjistili, že je pětatřicetiletý muž v pořádku, ale značně opilý. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,25 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a po lékařském vyšetření ho odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 18 Říjen 2022 12:50