Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 11. října
Stíny 11. října PDF Tisk Email
Úterý, 11 Říjen 2022 00:00

Řidič je podezřelý z trestného činu

V neděli 9. října jel před devátou hodinou večer v Jemnici po ulici V Ráji řidič vozidla Audi. Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. Řidič nepředložil doklady potřebné k provozu a řízení vozidla. Policisté zjistili, že se jedná o třiadvacetiletého muže z Jihlavska, který má na základě rozhodnutí městského úřadu vyslovený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel, a to až do konce letošního roku. Dále policisté provedli u muže test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin. Lékařskému vyšetření se bezdůvodně odmítl podrobit.

V další jízdě řidič již nesměl pokračovat. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Dále se dopustil závažného přestupkového jednání na úseku dopravy. Případ policisté prověřují.

 

 

Opilého policisté zajistili

V sobotu 8. října byli policisté v Jemnici před pátou hodinou odpoledne přivoláni do parku, kde ležel zjevně opilý muž. Policisté zjistili, že se jedná o devětapadesátiletého muže. Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 3,16 promile alkoholu. Policisté opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, který policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Sobota, 15 Říjen 2022 15:35