Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. října
Stíny 7. října PDF Tisk Email
Pátek, 07 Říjen 2022 00:00

Policisté žádají veřejnost o spolupráci

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při prověřování případu krádeže karavanu. Pátrají po pachateli a také odcizeném obytném přívěsu, který je zachycený na fotografiích.

Ke krádeži došlo v Třebíči v době od úterý 20. září do sobotního dopoledne 24. září. Pachatel odcizil karavan odstavený na ulici Rafaelova, kde byl na parkovišti pod supermarketem. Majiteli tak způsobil škodu přibližně za 180 tisíc korun.

Fotografie karavanu jsou v příloze a více informací k odcizenému obytnému přívěsu je na odkazu:

https://aplikace.policie.cz/patrani-vozidla/Detail.aspx?id=1110161

Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže. Policisté provedli důkladné šetření za účelem zjištění maximálního množství informací důležitých pro objasnění případu. Případ prověřovali, shromažďovali a vyhodnocovali získané poznatky.

 

Policisté se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při pátrání po odcizeném karavanu.

Žádáme občany, kteří mají informaci, kde se obytný přívěs aktuálně nachází nebo zaznamenali jeho přesouvání, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli informace vedoucí k dopadení pachatele a objasnění případu.

 

Řidička je podezřelá z přestupků

Ve středu 5. října zastavili policisté v Třebíči vozidlo VW Polo, které jelo po desáté hodině dopoledne po ulici Okrajová. Pětadvacetiletá řidička při kontrole nepředložila řidičský průkaz. Policisté u ní provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, který byl pozitivní na amfetamin. Lékařskému vyšetření se bezdůvodně odmítla podrobit a dopustila se tak dalšího přestupku. Policisté ženě zakázali pokračovat v jízdě. Řidička je podezřelá z přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 10 Říjen 2022 18:52