Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 10. září
Stíny 10. září PDF Tisk Email
Sobota, 10 Září 2022 00:00

Policisté vypátrali hledaného

Policisté vypátrali muže, po kterém bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Ve čtvrtek 8. září hledaného muže dopadli před desátou hodinou dopoledne v Moravských Budějovicích v lokalitě náměstí Míru.
Na jednačtyřicetiletého muže byl vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.
Hledaného muže policisté odvezli na oddělení policie k provedení nezbytných úkonů. Vzhledem k tomu, že uložený trest sám bezdůvodně nenastoupil, je muž podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Hledaného muže policisté následně odvezli do brněnské věznice.

Pokus o útěk řidiči nevyšel

Ve čtvrtek 8. září zastavili policisté po desáté hodině večer v Náměšti nad Oslavou vozidlo Iveco Daily, které jelo po silnici na ulici Podhradí. Řidič po zastavení ihned vystoupil a začal utíkat směrem k ulici Červené domky. Policisté se okamžitě vydali za ním a v krátké době muže dostihli.

Muž nepředložil doklady ani ke své osobě, ani k vozidlu. Dále se odmítl podrobit dechové zkoušce a také lékařskému vyšetření. Test na zjištění ovlivnění návykovou látkou byl u něho negativní.
Policisté řidiči další jízdu zakázali. Dvaatřicetiletého muže odvezli na oddělení policie k provedení nezbytných úkonů, je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy.
Případ policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 15 Září 2022 08:18