Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. září
Stíny 7. září PDF Tisk Email
Středa, 07 Září 2022 07:16

Vybílili pronajatý byt
Trestného činu se dopustili muž se ženou, kteří v pronajatém bytě odcizili jeho zařízení. Ke spáchání trestného činu došlo v domě v Moravských Budějovicích, kde byla dvojice v první
polovině roku ubytovaná. Muž se ženou odcizili v bytě různý nábytek jako sedací soupravu, postel, stůl, šatní skříň. Způsobili škodu za více než deset tisíc korun. Po přijetí oznámení začali policisté případ prověřovat. Shromáždili důkazy a na jejich základě sdělili sedmatřicetiletému muži a o rok mladší ženě podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté řešili ve zkráceném přípravném řízení.

Fatální dopravní nehoda u Třebíče
Včerejšího dne, 6. září, krátce před sedmou hodinou večer policisté integrovaného operačního střediska přijali oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo na silnici I/23 ve směru od obce Třebíč směrem k obci Vladislav. Řidič vozidla Škoda Felicia přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměrné části komunikace, kde se střetl s protijedoucím vozidlem Kia Sorento.

Devětasedmdesátiletý řidič osobního vozidla Škoda utrpěl při dopravní nehodě těžká zranění, kterým na místě podlehl. Dále při dopravní nehodě došlo ke zranění tří spolujedoucích osob z vozidla Kia. Příčiny a okolnosti dopravní nehody prověřujeme.

Poškrábal lak auta
Policisté šetří případ poškození zaparkovaného vozidla, ke kterému došlo v Moravských
Budějovicích. V noci z pátku 2. září na středu pachatel poničil automobil stojící před domem na náměstí Svobody. Poškrábal lak vozidla Ford Focus, a to na dveřích a blatníku. Majiteli pachatel způsobil škodu přibližně za devět tisíc korun. Policisté provedli šetření, ohledání a
zadokumentování. Případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku. Po pachateli policisté pátrají.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 12 Září 2022 07:08