Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 2. září
Stíny 2. září PDF Tisk Email
Pátek, 02 Září 2022 07:11

Vloupání do objektu

Policisté pátrají po pachateli, který se v Meziříčku vloupal do objektu a odcizil věci v hodnotě přes čtyřicet tisíc korun. Ke spáchání činu došlo v noci z pondělí 29. srpna na úterý. Pachatel vnikl do areálu, kde se vloupal do prostoru dílny a skladu. Odcizil svářečky, křovinořezy, motorovou nafta a autobaterii. Kromě krádeže vznikla majiteli škoda poškozením dveří. Policisté provedli ohledání a zadokumentování místa činu a šetření v lokalitě. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté prověřují, po pachateli a odcizených věcech pátrají.

 

Řidič se dopustil přestupku

Ve středu 31. srpna zastavili policisté v Třebíči po desáté hodině večer řidiče vozidla VW, který jel ve směru od ulice 9. května k ulici Jihlavská brána.

U pětadvacetiletého muže provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin. Požití drog před jízdou řidič přiznal. Policisté muži další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy. Případ policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 07 Září 2022 07:20