Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 29. srpna
Stíny 29. srpna PDF Tisk Email
Pondělí, 29 Srpen 2022 06:22

Narazil do stromu

Policisté na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina přijali v pátek 26. srpna krátce před dvaadvacátou hodinou oznámení o dopravní nehodě, která se stala na silnici III/15247 v katastru obce Slavětice. Osmapadesátiletý řidič s osobním vozidlem BMW 330 projížděl po silnici ve směru od obce Dalešice směrem k obci Slavětice. Řidič nepřizpůsobil rychlost jízdy a v levotočivé zatáčce vjel na krajnici a vyjel vpravo mimo pozemní komunikaci do silničního příkopu, kde narazil do stromu a následně havaroval. Při nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle ve výši 90 000 korun. Věc dopravní nehody vyřešili policisté na místě uložením pokuty v příkazním řízení.

Ze sklepní kóje zmizelo kolo

Policisté z obvodního oddělení Třebíč zadokumentovali případ krádeže vloupáním. Krádež má na svědomí zatím nezjištěný pachatel, který se vloupal v době od 12. srpna do 26. srpna do sklepa v domě v Třebíči.

Dovnitř se zloděj dostal po rozbití skleněné výplně dveří do sklepa a odšroubování petlice, kterou poté přišrouboval zpět. Zevnitř odcizil jízdní kolo s příslušenstvím a majiteli způsobil škodu ve výši 10 000 korun. Poškozením dveří vznikla další škoda ve výši 3 000 korun. Policisté místo ohledali s cílem zajistit upotřebitelné stopy a po pachateli a ukradeném kole pátrají. Ve věci jsme zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu krádeže vloupáním.

 

Dana Čírtková

 

 

Aktualizováno Čtvrtek, 01 Září 2022 16:14