Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 25. srpna
Stíny 25. srpna PDF Tisk Email
Čtvrtek, 25 Srpen 2022 16:22

Kradli alkohol i kojenecké mléko

Ze spáchání trestného činu je podezřelý jednadvacetiletý muž, který odcizil v třebíčském obchodním domě alkohol. Jedná se o opakovaně soudně trestaného recidivistu, naposledy byl odsouzen na začátku letošního léta. V pondělí 22. srpna byl muž po sedmé hodině večer v prodejně v části Nové Dvory, kde odcizil dvě lahve alkoholu, zboží schoval pod oblečení a utekl z obchodu, aniž by zaplatil. Krádeže si ale všimli svědci a přivolali policisty. Podezřelý muž utíkal směrem k ulici Brněnská, kde ho policisté dopadli. Byl pod vlivem alkoholu, při dechové zkoušce policisté muži naměřili přes dvě promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, je podezřelý ze spáchání přečinu krádeže. Případ policisté prověřují.

Při krádeži byl přistižen také šestadvacetiletý muž, který si do obchodu kromě alkoholu přišel ještě pro kojenecké mléko. Za majetkovou trestnou činnost byl přitom letos na jaře soudně trestán.

Přesto v pondělí 22. srpna po desáté hodině dopoledne vzal v třebíčském obchodním domě zboží v hodnotě necelé dva tisíce korun, věci schoval do tašky a prošel prostorem pokladem bez zaplacení. Muže zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté. Odcizené zboží muž vydal. Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pondělí, 29 Srpen 2022 06:29