Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 21. srpna
Stíny 21. srpna PDF Tisk Email
Neděle, 21 Srpen 2022 08:21

Řídil a fetoval?

Ve čtvrtek 18. srpna jel pětatřicetiletý řidič vozidla Škoda Octavia po silnici v Kralicích nad Oslavou, kde ho před jedenáctou hodinou večer zastavila na ulici Třebíčská policejní hlídka. Muž při kontrole nepředložil řidičský průkaz. Policisté zjistili, že má řidič na dva roky soudem uložený trest zákazu činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel. Řidič se dále bezdůvodně odmítl podrobit testu na zjištění ovlivnění návykovou látkou, stejně tak i lékařskému vyšetření. Dechová zkouška u něho byla negativní. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, případ policisté prověřují. Řidič se dopustil také přestupkového jednání na úseku dopravy.

Řidič pil

Ve čtvrtek 18. srpna zastavili policisté v Třebíči po šesté hodině večer vozidlo Toyota, jehož řidič jel po ulici Sucheniova.

U čtyřiadvacetiletého muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 0,79 promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté řidiči další jízdu zakázali a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání na úseku dopravy, které policisté šetří

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Srpen 2022 16:26