Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 12. srpna
Stíny 12. srpna PDF Tisk Email
Pátek, 12 Srpen 2022 08:51

Krádež elektrokola

Policisté prověřují případ krádeže elektrokola, které pachatel odcizil v obci Přibyslavice. Majiteli vznikla škoda přibližně za patnáct tisíc korun. Ke krádeží došlo v době od úterního večera 9. srpna do středečního odpoledne na ulici Kolonka. Pachatel vnikl do domu a ze sklepa odcizil elektrokolo značky Lectron Alteza R, včetně baterie, bílé barvy se zeleným pruhem. Na místě činu provedli policisté ohledání, zadokumentování a šetření. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže. Případ policisté prověřují, po pachateli a odcizeném kole pátrají.

 

Opilou ženu policisté zajistili

Ve středu 10. srpna přijali policisté před sedmou hodinou večer oznámení o ženě, která v okrajové části Jaroměřic nad Rokytnou seděla v řece, byla zřejmě opilá a nesrozumitelně pokřikovala.

Policisté zjistili, že se jedná o pětapadesátiletou ženu. Nebyla schopna samostatné chůze, ani srozumitelné komunikace. Při dechové zkoušce jí policisté naměřili hodnotu 2,31 promile alkoholu. Opilou ženu zajistili a odvezli ji na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 17 Srpen 2022 07:41