Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 6. srpna
Stíny 6. srpna PDF Tisk Email
Sobota, 06 Srpen 2022 09:57

Řidič byl pod vlivem alkoholu

Ze spáchání trestného činu je podezřelý sedmačtyřicetiletý muž, který řídil vozidlo opilý. Ve čtvrtek 4. srpna ho odhalili policisté v Třebíči, kde jel s automobilem Renault po ulici Táborská. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 1,38 promile alkoholu. Opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz a zakázali mu další jízdu. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Policisté vypátrali dva hledané muže

Policisté v Třebíči vypátrali včera dva muže, po kterých bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

Před jednou hodinou v noci kontrolovali na ulici Kpt. Jaroše jednatřicetiletého muže z Kutnohorska, u kterého zjistili, že po něm bylo v polovině července vyhlášeno pátrání. Soud na muže vydal příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody, který sám nenastoupil.

 

Druhého hledaného muže vypátrali policisté před osmou hodinou ráno na ulici M. Majerové, také na jednatřicetiletého muže z Třebíčska byl vydán soudem příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody.

Oba muže policisté odvezli na oddělení policie k provedení nezbytných úkonů. Vzhledem k tomu, že uložený trest sami bezdůvodně nenastoupili, dopustili se tak trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí. Policisté oba hledané muže odvezli do věznice.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 09 Srpen 2022 16:21