Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 15. července
Stíny 15. července PDF Tisk Email
Pátek, 15 Červenec 2022 00:00

Střet vozidla s opilcem

Ve středu 13. července došlo v Třebíči ke střetu chodce s vozidlem. Před čtvrtou hodinou ráno na Žerotinově náměstí v prostoru mostu dvaadvacetiletý muž vstoupil do vozovky, kde v tu dobu projíždělo vozidlo VW a došlo ke střetu. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. U řidiče vozidla provedenou dechovou zkouškou požití alkoholu vyloučili. U chodce naměřili hodnotu 2,15 promile alkoholu. Dopravní nehodu policisté dále šetří.

Agresivního muže policisté zajistili

Ve středu 13. července přijali policisté před sedmou hodinou večer oznámení o opilém agresivním muži, který se nacházel v Třebíči v části Horka - Domky. Před obchodním domem obtěžoval osoby ve svém okolí hlasitým nesrozumitelným pokřikováním. Dále v prostoru prodejního stánku slovně napadal dvě ženy, vyhrožoval jim, tloukl do stánku a odmítal z místa odejít.

Na místo po přijetí oznámení vyjeli policisté situaci prověřit. Jednadvacetiletého muže zajistili. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,12 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku a přestupku proti občanskému soužití.

 

Opilého muže policisté zajistili

Ve středu 13. července byli policisté v Moravských Budějovicích po desáté hodině večer přivoláni do lokality autobusového nádraží, kde se nacházel muž, který budil veřejné pohoršení. Byl značně opilý a částečně vysvlečený ležel na chodníku. Policisté dvaapadesátiletého muže zajistili, provedení dechové zkoušky nebyl schopen. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ policisté šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Červenec 2022 06:34