Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 14. července
Stíny 14. července PDF Tisk Email
Čtvrtek, 14 Červenec 2022 12:45

Odcizil šampony

V úterý 12. července přijali policisté po jedné hodině odpoledne oznámení o krádeži, ke které došlo v třebíčském obchodním domě. Pachatel odcizil šampony za více než jeden tisíc korun, dal je do batohu a prostorem vstupu utekl, aniž by zaplatil. Přivolaní policisté provedli šetření a zjistili totožnost podezřelého. Jedná se o jednadvacetiletého muže ze Vsetínska. V minulosti byl za majetkovou trestnou činnost již opakovaně soudně trestán, trest si odpykal i ve věznici a naposledy byl odsouzen v první polovině června. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže, případ policisté prověřují.

Střet motocyklu s traktorem

V úterý 12. července došlo v katastru obce Výčapy ke střetu motocyklisty s traktorem. Po čtvrté hodině odpoledne jel řidič motocyklu Honda ve směru od Jaroměřic nad Rokytnou a při předjíždění vozidel narazil do zadní části návěsu traktoru jedoucího ve stejném směru, který v tu dobu odbočoval vlevo.

Motocyklista se při nehodě zranil a zdravotnickou záchrannou službou byl převezen na ošetření do třebíčské nemocnice. Dechovou zkouškou policisté u řidičů požití alkoholu vyloučili, provedli šetření, zadokumentování a ohledání. Na motocyklu vznikla škoda přibližně za deset tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 20 Červenec 2022 09:01