Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 15. června
Stíny 15. června PDF Tisk Email
Středa, 15 Červen 2022 12:04

Při krádeži byl přistižen

Policejní inspektor sdělil podezření ze spáchání trestného činu krádeže jednadvacetiletému muži, který byl v Třebíči přistižen při krádeži. Jedná se o opakovaně soudně trestaného recidivistu. O uplynulém víkendu přišel do prodejny na ulici Spojovací a odcizil tepláky v hodnotě bezmála jeden tisíc korun. Oblečení schoval do batohu a chtěl odejít bez zaplacení. Zastavil ho pracovník obchodu a na místo byli přivoláni policisté. Provedli šetření a následně sdělili muži podezření ze spáchání trestného činu, případ řeší ve zkráceném přípravném řízení.

 

Střet Hondy se Škodou

V pondělí 13. června jel po třetí hodině odpoledne čtyřicetiletý řidič motocyklu Honda ve směru od obce Čechtín na Kouty. V úseku zatáčky přejel do levého jízdního pruhu a došlo ke střetu s vozidlem Škoda Octavia.

Při nehodě se motocyklista zranil, zranění utrpěl také řidič vozidla a jeho spolujedoucí, všichni tři byli zdravotnickou záchrannou službou transportováni na ošetření do nemocnice. Policisté místo nehody ohledali a zadokumentovali. Dechovou zkouškou u obou řidičů požití alkoholu vyloučili. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda za 380 tisíc korun. Nehodu policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 21 Červen 2022 14:12