Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. června
Stíny 7. června PDF Tisk Email
Úterý, 07 Červen 2022 06:46

Opilého policisté zajistili

V neděli 5. června byli policisté v Náměšti nad Oslavou před čtvrtou hodinou odpoledne přivoláni k rybníku Rathan, kde se v okolí rybníku a také v blízkosti dětského hřiště pohyboval opilý muž zcela bez oblečení. Na žádosti a upozornění lidí v okolí, aby se vzhledem k přítomnosti dětí obléknul, nereagoval. Policisté zjistili, že se jedná o šedesátiletého muže. Při dechové zkoušce mu policisté naměřili hodnotu 2,71 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přečinu výtržnictví, případ policisté prověřují.

 

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V neděli 5. června odhalili policisté v Hrotovicích řidiče vozidla, který usedl za volant s více než třemi promile alkoholu.

Muž jel s automobilem Opel po ulici 1. máje a před polednem ho zastavila policejní hlídka. U osmapadesátiletého řidiče provedli policisté dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 3,3 promile alkoholu. Opakované zkoušky u něho ukázaly hodnoty ještě vyšší. Opilý řidič přišel o řidičský průkaz. Policisté ho zajistili a odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

 

Havárie motocyklisty

V neděli 5. června došlo před druhou hodinou odpoledne v katastru Jemnice k havárii řidiče motocyklu Kawasaki. Při jízdě ve směru od obce Chotěbudice vyjel mimo komunikaci, kde havaroval. Při dopravní nehodě se sedmatřicetiletý motocyklista zranil a byl zdravotnickou záchrannou službou transportován do brněnské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Dechová zkouška nemohla být vzhledem ke zranění řidiče provedena, byl zajištěn odběr krve. Dopravní nehodu policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Neděle, 12 Červen 2022 13:18