Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 7. května
Stíny 7. května PDF Tisk Email
Sobota, 07 Květen 2022 00:00

Řidič byl pod vlivem alkoholu

Ve středu 4. května odhalili policisté řidiče vozidla, který usedl za volat pod vlivem alkoholu. Čtyřiačtyřicetiletý muž jel s automobilem Škoda Octavia po silnici ve směru na obec Jackov a před polednem ho zastavila policejní hlídka. U řidiče provedli policisté dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu přes jedno promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Opilého muže policisté zajistili

Ve středu 4. května přijali policisté po deváté hodině večer oznámení o poškození dveří v budově vlakového nádraží v Náměšti nad Oslavou.

Na místo vyjeli policisté situaci prověřit. Podezřelého jednašedesátiletého muže, který byl značně opilý, zajistili. Na základě šetření zjistili, že se v prostoru čekárny rozeběhl proti dveřím, narazil do nich a tím je poškodil. Při dechové zkoušce policisté muži naměřili hodnotu 2,07 promile alkoholu. Místo ohledali a zadokumentovali. Na poškozených dveřích vznikla předběžně vyčíslená škoda tři tisíce korun. Policisté opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 11 Květen 2022 06:21