Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. května
Stíny 3. května PDF Tisk Email
Úterý, 03 Květen 2022 07:49

Opilého zajistili

V pátek 29. dubna přijali policisté v Moravských Budějovicích před desátou hodinou večer oznámení o poškození skleněné výplně vstupních dveří bytového domu. Podezřelý muž z místa utekl. Policisté provedli šetření a v krátké době podezřelého zajistili. Jednalo se o třiačtyřicetiletého muže, kterému při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,35 promile alkoholu. Policisté provedli ohledání, zadokumentování a šetření. Poškozením dveří vznikla škoda přibližně za jeden tisíc korun. Policisté opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Případ šetří pro podezření ze spáchání přestupku proti majetku.

 

Motocyklista havaroval

V sobotu 30. dubna havaroval v katastru obce Krahulov motocyklista. Kolem druhé hodiny odpoledne jel řidič na motocyklu Yamaha ve směru na Okříšky, při projíždění zatáčky vyjel vlivem nepřiměřené rychlosti do protisměru a poté do silničního příkopu, kde havaroval.

Při dopravní nehodě se zranil čtyřiadvacetiletý řidič a jeho spolujedoucí, oba byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni na ošetření do třebíčské nemocnice. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Provedenou dechovou zkouškou u řidiče požití alkoholu vyloučili. Při havárii vznikla na motocyklu škoda přibližně za deset tisíc korun. Motocyklista je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání na úseku dopravy.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Pátek, 06 Květen 2022 07:06