Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 26. dubna
Stíny 26. dubna PDF Tisk Email
Úterý, 26 Duben 2022 07:39

Opilý si chtěl ublížit

V sobotu 23. dubna přijali policisté před osmou hodinou večer oznámení o muži, který se nacházel nedaleko obce Častotice, kde seděl v prostoru kolejiště železniční tratě a uváděl, že si chce ublížit. Pohyboval se také bez reflexních prvků po blízké silnici. Muž tak ohrožoval sebe i ostatní. Na místo vyjeli policisté. Zjistili, že se jedná o třiatřicetiletého muže, kterému při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,61 promile alkoholu. Po vyšetření lékařem ho policisté odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání.

Měla přes dvě promile alkoholu

V sobotu 23. dubna byli policisté v Třebíči před čtvrtou hodinou ráno přivoláni na ulici, kde byla před zábavním podnikem nalezena ležící značně opilá mladá žena.

Na místě již zasahovala zdravotnická záchranná služba. Čtyřiadvacetiletá žena se chovala nevypočitatelně, útočně a odmítala spolupracovat. Snažila se z místa utéct a neuposlechla opakované výzvy policistů. Při dechové zkoušce jí policisté naměřili hodnotu 1,98 promile alkoholu. Po lékařském vyšetření opilou ženu odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, je podezřelá ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

 

Řidič byl pod vlivem alkoholu

V neděli 24. dubna kontrolovali policisté před devátou hodinou večer řidiče eletrokoloběžky, který jel v Jaroměřicích nad Rokytnou ve směru z centra. U třiačtyřicetiletého muže provedli dechovou zkoušku a naměřili mu hodnotu 2,28 promile alkoholu. Přes dvě promile u něho ukázala také opakovaná dechová zkouška. Pokračovat v jízdě mu policisté zakázali. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupkového jednání, které policisté šetří.

Jana Kroutilová

 

 

 

 

Aktualizováno Pondělí, 02 Květen 2022 06:46