Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 23. března
Stíny 23. března PDF Tisk Email
Středa, 23 Březen 2022 07:20

Opilého policisté zajistili

V pondělí 21. března zajistili policisté v Moravských Budějovicích opilého muže, který se před třetí hodinou odpoledne nacházel v čekárně vlakového nádraží a obtěžoval svoje okolí. Muž ležel na zemi, nebyl schopen samostatné chůze. Policisté provedli u osmačtyřicetiletého muže dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 3,02 promile alkoholu. Opilého muže odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku.

Řidička fetovala

V pondělí 21. března zastavili policisté před pátou hodinou odpoledne vozidlo Škoda Fabia, jehož řidička jela v Třebíči po ulici Spojovací. Policisté provedli u dvaadvacetileté ženy test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na marihuanu a amfetamin.

Lékařskému vyšetření se řidička odmítla bezdůvodně podrobit. Dechová zkouška u ní byla negativní. Policisté ženě zakázali další jízdu a na místě jí zadrželi řidičský průkaz. Řidička je podezřelá ze spáchání přestupkového jednání, které policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Úterý, 29 Březen 2022 09:49