Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 16. března
Stíny 16. března PDF Tisk Email
Středa, 16 Březen 2022 09:11

Nález munice

V pondělí 14. března přijali policisté kolem poledne oznámení o nálezu dvou podezřelých předmětů v Třebíči v areálu firmy. Na místo vyjeli policisté a zjistili, že se jedná o dělostřelecké granáty, přivolali proto také pyrotechnika. Policejní pyrotechnik munici zajistil a odvezl k dalšímu opatření.

Podnapilý řidič

V pondělí 14. března odhalili policisté v Jemnici řidiče vozidla, který usedl za volat pod vlivem alkoholu. Po čtvrté hodině odpoledne jel jednapadesátiletý muž s automobilem VW Passat po ulici Želetavská. Vozidlo zastavila hlídka a policisté provedli kontrolu. U řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu přes jedno promile alkoholu a opakovaná zkouška u něho ukázala obdobnou hodnotu.

Policisté muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Případ policisté prověřují.

 

Opilou ženu policisté zajistili

V pondělí 14. března nalezli policisté v Jaroměřicích nad Rokytnou před jednou hodinou odpoledne na ulici ženu, která ležela na chodníku. Jednalo se o značně opilou čtyřiapadesátiletou ženu. Při dechové zkoušce jí policisté naměřili hodnotu 2,9 promile alkoholu. Opilou ženu odvezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Jana Kroutilová

 

Aktualizováno Středa, 23 Březen 2022 07:24