Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 22. února
Stíny 22. února PDF Tisk Email
Úterý, 22 Únor 2022 09:21

Nákladní auto sjelo z odtahovky

Dnes, v úterý 22. února, přijali policisté krátce po poledni oznámení o dopravní nehodě, ke které došlo v Náměšti nad Oslavou v lokalitě ulice Zámek. Na základě dosavadního šetření policisté zjistili, že odtahové vozidlo táhlo nákladní automobil, který se v kopci uvolnil a poté narazil do zaparkovaného vozidla, dvou jedoucích osobních automobilů a následně do objektu domu. Dvě osoby byly zraněny.

Řídila opilá

V neděli 20. února jela po deváté hodině večer řidička vozidla Ford v Třebíči po ulici v části Jejkov, kde ji zastavila hlídka. Při dechové zkoušce policisté u šestatřicetileté ženy naměřili hodnotu 1,37 promile alkoholu a opakované zkoušky u ní ukázaly hodnoty ještě vyšší. V další jízdě řidička již nesměla pokračovat. Řidičský průkaz žena nepředložila. Řidička je podezřelá ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Podezřelý z hulení

V neděli 20. února zastavili policisté v Náměšti nad Oslavou před devátou hodinou večer vozidlo Škoda Octavia, jehož řidič jel po ulici Třebíčská. Dechová zkouška u něho byla negativní, test na zjištění ovlivnění návykovou látkou ale ne.

Test u řidiče ukázal pozitivní hodnotou na marihuanu. Lékařskému vyšetření se bezdůvodně odmítl podrobit. Policisté třiadvacetiletému muži zakázali další jízdu a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Řidič je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání, které policisté předali k projednání příslušnému správnímu odboru.

Jana Kroutilová

Aktualizováno Pondělí, 28 Únor 2022 08:48